Az idézetek valódiak, az elmúlt évek során tartott programok magyar résztvevőitől származnak.

„Tulajdonképpen az egész Retorno úgy ahogy volt, megfogott, minden elemre szükség volt, hogy a tökéletes lelki békét és feltöltődést megkapjam. Nagyon jók voltak az előadások, a tanúságtételek és természetesen a misék, a többi résztvevő szerető elfogadása, nyitottsága. Legnagyobb hatással rám a kiengesztelődés gondolata volt. Teljes szívvel el tudtam fogadni a saját édesapámat, hazajőve első dolgom az volt, hogy írtam neki egy levelet. Ezt nagyon jól, reményen felül jól fogadta, így átbeszélgetve egész közös életünket, nagy békére és egymás elfogadására jutottunk. Számomra ez a lehető legnagyobb ajándék volt, és hálás vagyok a Szentléleknek, hogy erre a lépésre indított.”

„Köszönöm, hogy ott lehettem. Nagyon sok kegyelmet kaptam, erőre kaptam, amire nagy szükségem van.”

„Nagyon mély, szép élmény a Retorno. Alkalmas volt arra, hogy lecsendesüljünk és befelé figyeljünk, sőt befelé lássunk. A társaságban szinte percek alatt kialakult az összetartás, ami külön kegyelem volt. A lelkigyakorlat mintaszerű módszertani felépítése, intenzitása és hatása - több hónap távlatából most már biztos vagyok benne - nagy jelentőséggel bír a lelki életemben. Hálás vagyok, hogy ott lehettem, és nagyon szeretnék hasonló lelkigyakorlatokon többször részt venni.”

„Csodálatos volt ez a két nap. Egy megvilágosodás során éreztem, hogy a Szentlélek velem van. Jézushoz tudtam közelebb kerülni, megértve, hogy a barátom akar lenni. Szeretne velem együtt lenni, beszélgetni, és partnerként kezel engem, a bűnökkel teli embert.”

 


Legközelebbi programjaink:


MÉCS Napok Egyéni résztvevőknek

(társkeresőknek; Budapest)
2018.04.27 - 2018.04.29

További információ


MÉCS Napok Fiataloknak

(Kismaros)
2018.05.04 - 2018.05.06

További információ


MÉCS Napok Házasoknak

(Budapest)
2018.05.11 - 2018.05.13

További információ


MÉCS Napok Fiatal pároknak

(Kőszeg)
2018.05.11 - 2018.05.13

További információ


MÉCS Napok Élettársaknak

(Budapest)
2018.06.08 - 2018.06.10

További információ

Google Keresés:


Design: www.dynamo.hu