Az idézetek valódiak, az elmúlt évek során tartott programok magyar résztvevőitől származnak.

„Köszönöm a hétvégét! Bár bennem sok mindent felkavart ez a pár nap, és engem még nem szállt meg a nyugalom (ez talán azért van, mert nem vagyok még ügyes lelkigyakorlatozó), sok mindent megvilágított. Hihetetlen élmény volt! Jó lenne, ha sok-sok-sok-sok fiatal átélhetné ugyanezt!”

„Egy csomó barátot szereztem, és nagyon hatásosak voltak a csoportbeszélgetések.”

„Az tetszett a legjobban, hogy a témákról fiatalok beszéltek, a saját élettapasztalataikat mesélték el, azt, hogy ők hogyan éltek meg egy-egy helyzetet.”

„Azóta javult a szüleimmel való kapcsolatom. Eddig se volt rossz, csak kevés. Az ismeretlen emberekre is nagyobb szeretettel tudok nézni.”

„Egy kicsit zsúfolt volt a program olyan tekintetben, hogy nem jutott elég idő minden téma megemésztésére.”

„Másokkal beszélgetve, tanúságtételüket hallgatva megerősödtem abban, hogy életem minden pillanatát, eseményét csak az Isten szemével nézhetem. Tehát az „Isten lábánál” eltöltött néhány nap volt. Azóta úgy érzem, hogy a nehézségeimet nem látom annyira tragikusnak. Tudom, hogy másoknak sokkal nehezebb. És a MÉCS Napokon indította el bennem a Lélek, hogy talán van itt az egyházközségben nekem is hivatásom, jobban bekapcsolódhatnék. Talán általam is épülhet az Egyház.”

„Úgy mentem el a MÉCS Napokra, hogy csodát vártam, azt, hogy ott egy szempillantás alatt megoldódik minden gondom. Persze ez nem teljesen így történt, de nem keseredtem el. Erőt kaptam ahhoz, hogy a hétköznapok problémái ne tudjanak erőt venni rajtam, hogy ne lássam olyan borúsan a világot! Az a hétvége egy lélegzetvétel volt a mindennapok árjában! És azt hiszem, most ez a lélegzet éltet. Sokszor vágyom oda vissza, abba a nyugalomba, amit ott éltem át. Sokat jelentett nekem, hogy ott lehettem.”

 


Legközelebbi programjaink:


MÉCS Napok Egyéni résztvevőknek

(társkeresőknek; Budapest)
2018.04.27 - 2018.04.29

További információ


MÉCS Napok Fiataloknak

(Kismaros)
2018.05.04 - 2018.05.06

További információ


MÉCS Napok Házasoknak

(Budapest)
2018.05.11 - 2018.05.13

További információ


MÉCS Napok Fiatal pároknak

(Kőszeg)
2018.05.11 - 2018.05.13

További információ


MÉCS Napok Élettársaknak

(Budapest)
2018.06.08 - 2018.06.10

További információ

Google Keresés:


Design: www.dynamo.hu